Du er her: Forside Om Aarhus

Om Aarhus

En blanding af ungdommelig energi og brag fra fortiden gør Aarhus til en meget dynamisk by, hvor pulsen altid banker. Når vi i Aarhus siger gåafstand, så mener vi gåafstand.

Her er strand, havn og skov, alt sammen inden for en rækkevidde af en 15-minutters cykeltur. Kunstmuseet ARoS udstiller banebrydende værker fra nogle af verdens mest progressive kunstnere. Den Gamle By er en helt unik seværdighed i verdensklasse.

Og inden for shopping er Aarhus kåret som shoppingby nummer ét i Skandinavien. Nyd også afslappende stunder på caféerne, slentreture i Latinerkvarteret, og udforsk byen, der har det hele! 

Hvad kendetegner Aarhus?

Aarhus er en by med mange kvaliteter. Vigtigst er dog de 315.000 mennesker, der bor og ikke mindst lever i Aarhus. I en by med en lang historie har vi med Danmarks yngste befolkning opnået det helt rigtige mix af dybe rødder, højt vidensniveau og en bankende puls.

Brændstoffet for Aarhus er det høje ambitionsniveau og vores store lyst til at gentænke Aarhus som by og den verden, vi lever i.

I Aarhus ved vi, at store hjerner tænker forskelligt, og at alle vores succeser ikke er tilfældige, men er opnået på baggrund af stor viden og målrettet arbejde.

Rethink 2017

Aarhus bliver Europæisk Kulturhovedstad i 2017, og du kan se frem til 300 unikke kulturarrangementer i årene 2013 - 2017. 

Kulturhovedstad 2017 er et samarbejde på tværs af region Midtjylland, hvor Aarhus i samarbejde med den øvrige region vil tiltrække aktiviteter og events, som vil styrke hele regionen.

Læs mere på www.visitaarhus.dk

Henvendelse om denne sides indhold: 
Revideret 06.09.2013